ÖĞRENCİLERE ETÜT TAKVİYESİ

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik etüt hizmeti veriyor. etiSEM merkez binadaki etüt programına öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor. İlk etapta İngilizce ve Matematik dersiyle başlayan etütlere 100’ü aşkın öğrenci katılıyor.

ÖĞRENCİLERE ETÜT TAKVİYESİ

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik etüt hizmeti veriyor. etiSEM merkez binadaki etüt programına öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor. İlk etapta İngilizce ve Matematik dersiyle başlayan etütlere 100’ü aşkın öğrenci katılıyor. Öğrenciler, 20’şer kişilik özel etüt sınıflarında, alanlarında uzman branş öğretmenlerinden ders alıyorlar. Derslerin gün ve saatleri, yaz mevsimi dolayısı ile öğrencilerin taleplerine göre değişiklik gösteriyor.

Diğer derslerden de talebe bağlı olarak etüt sınıfları açılması planlanıyor. Yaz tatilini fırsat bilerek yetersiz olduğu dersleri düzeltmek isteyen öğrenciler, etüt için başvuruda bulunabiliyorlar. Önkayıt ve başvurular etiSEM Merkez binada kabul ediliyor.

Etimesgut Belediyesi’nin Eryaman Etüt Merkezi’nde de öğrencilere yönelik etüt programları uygulanıyor. Etüt için kayıtlar devam ediyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.