Sendikalar Odunpazarı’na yağıyor

DİSK Genel- İş Örgütlenme Daire Başkanı Çetin Çalışkan ve DİSK Genel- İş Bursa Şube Başkanı Selahattin Atak, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile bir araya geldi.

Sendikal çalışmaların masaya yatırıldığı görüşmede Başkan Kurt’a DİSK’in çalışmaları hakkında bilgi veren sendika yetkilileri, Odunpazarı Belediyesinde sendikal anlamda yaşanan gelişmeleri büyük bir beğeni ile takip ettiklerini dile getirdiler.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un sendikal çalışmalara verdiği önemin tüm yerel yönetimlere örnek olması gerektiğini vurgulayan temsilciler, gerçekleştirilen çalışmaların Odunpazarı Belediyesi personelinde büyük memnuniyet sağladığını altını çizerek vurguladılar.

SENDİKASIZ ÇALIŞAN KALMADI

Sendika başkanlarıyla taşeron sistemi başta olmak üzere sendikaların yapması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Kurt; Göreve geldiklerinde Odunpazarı Belediyesinde sendikal hareketin yeniden yapılanması gerektiğini gördüklerini vurguladı. Çalışmalara kısa süre içerisinde başladıklarını kaydeden Başkan Kurt bugün gelinen noktada Odunpazarı Belediyesinde ki tüm personelin sendikalı olduğunu söyledi.