Gönüllü elçi oldular

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla hazırlanan 10 bin Ramazan Ayı yardım paketinin dağıtımı devam ediyor

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla hazırlanan 10 bin Ramazan Ayı yardım paketinin dağıtımı devam ediyor. Alanya merkezin yanı sıra eskiden belde ve köy olan 102 mahallede tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan yardımların yanı sıra yayla köylerinde de ihtiyaç sahibi ailelere aralıksız yardım paketleri dağıtılıyor.

Kamyonetle götürülen yardım paketleri MHP’li Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz ve Hasan Özdemir tarafından ailelere teslim ediliyor. Programa zaman zaman MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk gibi ülkücü camianın tanınmış simaları da eşlik ediyor.