TOPRAK SAHA ÇİMLENİYOR

Alanya Belediyesi Destek Hizmet ve Spor Müdürlüğü, Demirtaş’ta atıl vaziyette bulunan futbol sahasını ve sosyal tesisleri hizmete sokuyor.

Alanya Belediyesi Destek Hizmet ve Spor Müdürlüğü, Demirtaş Mahallesi’nde atıl durumda bulunan futbol sahası ve sosyal tesisleri hizmete sokmak için düğmeye bastı. 10 dönümlük Futbol sahasını çimleme çalışmalarına başlayan Alanya Belediyesi, sosyal tesislerde bulunan eksiklikleri de tamamlayarak önümüzdeki Cuma gününden itibaren hizmete sokacak.

Çim ekme çalışmaları başlatılan sahada incelemelerde bulunan Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, “Demirtaş, Alanya’nın doğusunda bulunan mahallemiz. Burası yerleşim yeri itibari ile Alanya’ya uzak bir mahalle. Demirtaş’ta yaşayan gençlerimiz ve futbolseverler hem saha imkanlarından ücretsiz olarak hemde sosal tesislerden yararlanabilecekler. “ dedi