Gökmeydan iftarına büyük ilgi

Odunpazarı Belediyesi tarafından Gündoğdu ve Gökmeydan Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar için gerçekleştirilen iftar etkinliğine binlerce vatandaş katıldı.

Gökmeydan Mahallesi Açık Pazar Yerinde düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan eğlencesinde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Kadınları ve çocukları mutlu edecek projelere önem veriyoruz. Yakında bu projelerimizle karşınıza çıkacağız. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Amacımız sizin burada kendi evinizde gibi hissetmenizi sağlamak” diye konuştu.

MESUT GİRGİN COŞTURDU

İftar sonrasında ney ve gitar dinletisi ile Hacivat Karagöz Orta Oyunu gösterimi yapıldı. Ramazan eğlencesinde sahne alan Eskişehir’in sevilen sanatçısı Mesut Girgin vatandaşları şarkılarıyla coşturdu.