Yeni proje gündemde

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi ve Mahmutlar Otelciler Derneği işbirliğinde geliştirilen “Gökyüzünden Turizme Bakış” Projesinin Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından resmen imzalanarak, projenin startının verildiğini açıkladı

MAHMUTLAR Otelciler Derneği (MODER) tarafından Alanya Belediyesi işbirliği ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA), Alternatif Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan “Gökyüzünden Turizme Bakış” projesi resmen kabul edildi. Proje Sözleşmesi bugün Isparta Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda MODER Genel Sekreteri Halil Çakır ve Alanya Belediyesi Proje Koordinasyon Ofisi ilgili proje uzmanı ve BAKA yetkilisi ile imzalanarak projeye resmi olarak start verildi.

PROJE BAKA’DAN 483.630,00 TL HİBE KAZANMIŞTI
Proje ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi’nde yamaç paraşütünü geliştirerek turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini ve projenin 483.630,00 TL hibe desteği almaya hak kazandığını belirtti. Başkan Yücel, “Proje kapsamında profesyonel eğitmenler tarafından 10 kişiye yamaç paraşütü uçuş ve pilotluk eğitimi verilerek, 12 ay yapılma imkanı bulunan bu sporun yaygınlaştırılmasını sağlamayı hedefliyoruz. Böylece hem Alanya turizminin çeşitlendirilmesine hem de turizmin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağız. Projenin hazırlanmasında ve kabul edilmesinde emeği geçen Mahmutlar Otelciler Derneği’ne ve belediyemizin proje koordinasyon ofisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.