ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ENGELSİZ SAHİLLER

Erdemli Belediyesi, sahilleri düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri Kocahasanlı sahilinde tüm detayları göz önüne alarak çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan açıklamada engelli vatandaşların sahili rahat ve engelsiz bir şekilde kullanabilmeleri için bir takım çalışmaların yapıldığı bildirildi. Bu çalışmaların Erdemli’ye yakışır bir hizmet olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ hizmetlerimizi tüm ayrıntıları hesap ederek yapıyoruz, en küçük bir detayı bile atlamadan mükemmel bir hizmet sunmayı amaçlıyor; engellileri unutmuyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi sahilleri temizleme ve düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede, sürdürülen çalışmalar Kocahasanlı sahilinde devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, engelli vatandaşların sahili rahat ve engelsiz bir şekilde kullanabilmeleri için düzenlemeler yapıldığı, parke ve temizlik çalışmalarının gözden geçirildiği bilgilerine yer verildi. Bu çalışmaların Erdemliye yakışan bir hizmet olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kocahasanlı’da yapılan sahil düzenleme çalışmalarıyla ilgili en ince ayrıntıların hesaplanarak ve en küçük bir detayı bile atlamadan mükemmel bir hizmet sunumunu amaçladıklarının altını çizdi.

Erdemli sahillerinde temizleme ve düzenleme çalışmalarının son hızıyla sürdüğünü söyleyen Tollu, ilçenin sahillerinin dünyanın en iyi sahilleri arasına gireceğini iddia etti. Erdemli sahillerinin, doğal yapı olarak böyle bir konumu hakettiğinin altını çizen Tollu, Erdemli Belediyesi hizmet anlayışı ile bu doğal güzelliğin birleşimi ile bu hedefe ulaşacaklarını vurguladı. Sahillerin hepsinde en iyi hizmeti vermeye devam ettiklerini kaydeden Tollu, sahillerde kültür, turizm ve sosyal anlayışı birleştirdiklerini kaydetti. Önemli olanın hizmet kalitesi olduğunu ifade eden Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Erdemli Belediyesi olarak sahil temizleme ve düzenleme seferberliği başlattık. Ekiplerimiz en kapsamlı hizmeti en hızlı şekilde yapmak için özveriyle çalışıyor. Kocahasanlı sahilindeki eksiklikleri de şu an gideriyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da sağ olsunlar bu hizmetlerden son derece memnunlar. Belediyemiz web sitemize gelen olumlu tepkiler ve vatandaşlarımızın telefonları ile ilettikleri güzel düşünceler, yolda sokakta karşılaştığımız insanların hayır duası bunu işaret ediyor. Halkımız için, Erdemli için ne yapsak azdır.”

Son olarak Kocahasanlı sahillerinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, sahil bölümünün alt yapı eksiklerini tamamladıktan sonra sahile soyunma kabinleri, duş kabinleri, WC ve sosyal donatı alanlarını da kazandırıyor. Erdemli Belediyesi Meclis Üyesi Alim Sevindik’in de yerinde incelediği çalışmaları, engelli vatandaşlar başta olmak üzere bölge halkının da takdir ettiği gözlemlendi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.