BAŞKAN TUNA, İFTARINI AYVAGEDİĞİ’NDE AÇTI

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ayvagediği Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Ayvagediği İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa; MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Temiz Yeniçeri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Ezan’ın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde iftarlar açıldı. İftarın ardından sahneye Veysel Çelikdemir çıkarak kum sanatı ile resim yaptı. Davetlilerin meraklı bakışları arasında sanatını icra eden Çelikdemir’e; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna bir plaket takdim ederken, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Hüsnü Doğan’da bir çiçek sundu.

Burada bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Ramazan ayı af ve mağfiret ayı. Paylaşma, birliktelik, olanın olmayana destek çıktığı, sosyal denge ve sosyal adaletin sağlandığı bir ay. Bu güzey ayı hep birlikte huşu içerisinde geçiriyoruz. Bu güzel ayda düzenlenen iftar yemekleriyle de sizlerle bir araya geliyor ve o manevi iklimi birlikte teneffüs ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ve inşallah hesap verme gününde salih amellerle hesap vermeyi nasip etsin. Ramazanınızı tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Hüsnü Doğan ise, bu güzel akşamda Ayvagediği mahalle sakinleri ile birlikte iftar açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından sahneye Kaya Kuzucu geldi. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Semazenler eşliğinde birbirinden güzel ilahiler seslendiren Kuzucu’ya bir teşekkür plaketi takdim ederken, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Hüsnü Doğan’da birer çiçek sundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.