Tütüncü: Yapacak çok işimiz var.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz 5 yılda Antalya’ya güzel eserler kazandırdıklarını, yeni dönemde ise ‘yapacak çok işimiz var’ diyerek daha güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘yol arkadaşlarım’ dediği bürokratlarına ve personeline iftar yemeği verdi.

Belediye binasının önündeki geleneksel iftar yemeğinde, İsrail’in sivilleri, çocukları öldürerek katliam yaptığı Filistin de unutulmadı. Belediye binasına Türk bayrağı, Filistin bayrağı ile ‘Müslüman kardeşlerimizin katillerini lanetle kınıyoruz.’ afişi asıldı.

Bürokratların, personel ve aileleri ile Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri’nin, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun yer aldığı iftara Başkan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe ve kızı Zeynep Hatice Tütüncü ile katıldı.

Çalışanlarımdan razıyım

Yemek duasının ardından kürsüye gelen Tütüncü, çalışma arkadaşları ile geçtiğimiz 5 yılda omuz omuza vererek, Antalya’ya güzel eserler kazandırmanın, Kepez’in ufkunu yükseltmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
“Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde daha yapacak çok işimiz var diyerek, rehavete kapılmadan, yılgınlığı yanımıza yaklaştırmadan ve her türlü olumsuzluktan uzak durarak çok daha güzel hizmetleri Kepez’e kazandıracağız.” diyen Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir yerde güzel işlerin yapılabilmesi, anlamlı eserlerin ortaya çıkabilmesi birbirine inanmış, birbirine güvenmiş, birbirine dayanmasını bilen yol arkadaşlığı ile mümkündür. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız hizmetlerden, ürettiğimiz eserlerden dolayı çalışanlarımızdan razı olduk. Çalışanlarımla yol arkadaşlığı yapmaktan da mutluluk duyduk.”

Kepez ailesi olarak iftar sevincini paylaşıyoruz

Yürünen yolda, güvenin, kardeşliğin, dostluğun, fitnenin tuzaklarına düşmeden bir olabilmenin, diri olabilmenin önemine dikkat çeken Tütüncü, “İşte bu anlamlı yolculuğu daha anlamlı hale getirmek için Ramazan’ı da bir vesile kabul ediyoruz. İftar sofralarında rahmetin, merhametin, mağfiretin sağnak olup yağdığı vakitlerde Kepez ailesi olarak iftar sevincini paylaşıyoruz. Ellerimizi, gönüllerimiz Yüce Yaradan’a açıp şöyle dua ediyoruz: ‘Yarab, ibadetlerimizi kabul eyle . Birliğimizi, beraberliğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi daim eyle.’

Kalplerimiz bu vahşete buğz etsin ki

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasında Gazze’de yaşanan insanlık dramıyla ilgili de şunları söyledi: “Allah’ın Resulü (SAV) “Biriniz, bir münker (kötülük) gördüğünde onu eli ile düzeltsin. Buna gücü yetmiyorsa dili ile düzeltsin. Buna da gücü yetmiyorsa kalbi ile (buğz etsin)! Bu sonuncusu, imanın en zayıfıdır.’ hadisi şerifi ile müminlere bir hikmeti işaret ediyor.
Ramazan ayı başladığından beri canımız, ciğerimiz olan Filistin topraklarında bir insanlık trajedisi yaşanıyor. Biz burada serin bir ortamda, sofralarda sıcacık çorbamızı kaşıklarken, bin bir çeşit nimetin lezzetiyle iftar sevincini paylaşırken, ne yazık ki bu sofralara hasret olan, dahası inancının, imanının bedelini canıyla ödeyen Müslüman kardeşlerimiz, Filistin’de, Gazze’de minik, minik bebekler, sivil insanlar, bir hiç uğruna, sudan sebeplerle katlediliyor. Bizler belki Kepez Belediyesi ailesi olarak elimizle bu katliamı engellemeye gücümüz yetmiyor. Hiç olmasa dillerimiz konuşsun. Hiç olmazsa kalplerimiz bu vahşete buğz etsin ki, Allah’ın Resulü’nün o hadisi şerifine uymuş olanlardan olalım. Duamızla, yapmamız gereken hayır, hasenat ve yardımlarla Filistinli, Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin yanında olmayı temenni ediyorum. ”

Eski Başkan Yardımcısı Plaketle uğurlandı

Başkan Tütüncü, konuşmasının sonunda geçtiğimiz dönem Kepez Belediyesi’nde çalışan, bu dönem ise Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne geçen bürokratlarına ve personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Tütüncü, daha sonra Büyükşehir’de göreve başlayan personellerin adına eski Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar’a plaket ve çiçek verdi.

Hizmet İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne ile Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Durali Akça da ücretler konusunda personelini yüzünü güldürmesinden dolayı da Tütüncü’ye çiçek takdim ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.