Aklınız daha önce neredeydi?

AKP’li Berberoğlu’nun “İşçilere sahip çıkarız” açıklamasına MHP’li Yeşilkaya sert tepki gösterdi

30 MART yerel seçim sürecinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel’in adeta sağ kolu gibi çalışan ve bir dönem Özel Kalem Müdürü olacağı da konuşulan işadamı Emrah Yeşilkaya, AKP İlçe Teşkilatı’na adeta ateş püskürdü.

AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun, “Alanya Belediyesi’nin Antalya Valiliği havuzuna gönderdiği işçilere biz sahip çıkacağız” açıklamasını eleştiren Yeşilkaya, “Alanya’daki belde belediyeleri kapatarak Büyükşehir Yasası fiyaskosunu çıkaran AKP, bu insanların mağdur olacağını düşünememiş mi? Neden şimdi mağdurdan yanayı oynuyorlar. Burada mağdur olan birileri var, o da memur ve işçi kardeşlerimiz” dedi.

‘BİR GÜN BUNLAR ÖNÜNÜZE GELİR’
Böyle bir durumdan bile siyaset yaparak kendilerine pay çıkarmaya çalışan AKP’lilerin Alanya’da bu yönetim şeklinin tutmadığını gördüğünü savunan Yeşilkaya, “Fakat Alanya’nın geleceği ile oynadınız, insanları mağdur ettiniz. Alanya halkına aylarca bu yasanın sözde faydalarını anlattınız. Peki, şimdi ne oldu da çark ettiniz? Birazcık insani duygularınız varsa lütfen yaptığınız hatayı görün, Alanya Belediyesi’ni kullanarak vatandaşa şirin gözükmeye çalışmayın. Siyaset ömür boyu süren bir maratondur. İyi ve kötü yapılan her hareket günün birinde mutlaka önünüze gelir” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.