BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Erdemli’de temaslarda bulundu. Kaymakamlık, MHP İlçe Başkanlığı ve Belediyeyi ziyaret eden Başkan Kocamaz, Belediye Konferans Salonunda vatandaş ve muhtarlarla buluştu. Burada yaptığı konuşmada harabe halinde bir büyükşehir belediyesi teslim aldıklarının altını çizen Kocamaz, “büyük bir gayretle yılmadan çalışacağız, herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yaptıkça bu gemi batmaz” dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da, Kocamaz’a belediye çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu yaptı. Kocamaz, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’yu tebrik etti ve hizmet konusunda büyükşehire düşen görevlerde Erdemli’ye öncelikli olarak yer verileceğini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ramazan Programları çerçevesinde Erdemli’ye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kaymakamlık, MHP Erdemli İlçe Başkanlığı ve Belediyeyi ziyaret etti. Belediye Konferans Salonunda vatandaş ve muhtarlarla sohbet eden Başkan Kocamaz, vatandaşın kendilerinden büyük bir beklenti içinde olduğuna vurgu yaparak “15 yıl yemiş, içmiş, yatmış, koca belediyeyi harabeye çevirmiş bir yönetimden böyle bir şehir devraldık. Ama biz yılmadan büyük bir gayretle çalışarak Mersin’i ayağa kaldıracağız. Herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yaptıkça bu gemi batmaz” dedi. Erdemli’nin sorunları ile ilgili muhtarların sorduğu soruları yanıtlayan Kocamaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Köylerimizin çoğunda içme suyunun dahi olmaması içler acısı bir olay. Biz bu sorunları çözeceğiz ama takdir edersiniz ki bir anda hepsini birden çözemeyiz. En acil olanlardan başlayarak bütün sorunları Allah’ın izni ile çözeceğiz. Erdemli nüfusu itibariyle öncelikli müdahale alanımız içinde olacaktır.”

TOLLU: MEMLEKETİMİZ VE İNSANLARIMIZ İÇİN BAŞARMAK ZORUNDAYIZ
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da, Kocamaz’a belediye çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu yaptı. Kocamaz yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’yu tebrik etti ve hizmet konusunda büyükşehire düşen görevlerde Erdemli’ye öncelik tanıyacaklarını söyledi. “Kocamaz Başkan ve diğer tüm çalışkan başkanlarımıza bu memleketin ihtiyacı var” diyen Tollu, Burhanettin Kocamaz’ın belediyecilik konusunda bir ağabey olduğunu ve başarılarının her zaman takdirle karşılandığını belirtti. Kendilerinin de Burhanettin Kocamaz’ın izinden gittiklerini ifade eden Tollu, “bu memleketin gelişmesi için, insanlarımızın mutlu olması için bizler başarmak zorundayız. Başka çaremiz yok” diyerek açıklamasını sonlandırdı.
Ziyaretlere MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Encümeni Serdar Arslan, Büyükşehir Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile meclis üyeleri de eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.