ALANYA BELEDİYESPOR FUTBOL KULÜBÜ YENİ SEZONA HAZIR

Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanya Belediyespor futbol antrenör kadrosuyla toplantıda bir araya geldi.

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ofisinde düzenlenen toplantıya Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Alanya Belediyespor Futbol Sorumlusu Gürsel Atay ve Belediyespor Futbol Antrenörleri katıldı.

Futbol antrenörleri toplantıda hedefleri ve çalışmaları hakkında Başkan Yücel’e bilgi verdiler. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel konuşmasında; “ beldelerin birleşmesiyle birlikte Alanya’mızda büyüyen bir aile olduk. Süper amatör kümede 2 takım, 1. amatör kümede 3 takım ve alt branşlarda 25’ e yakın takımlarımız var. Birlikte çok güzel işler yaparak önemli başarılar sağlayacağız. Belediye olarak alt yapıya çok önem veriyoruz ve elimizden gelen hizmetleri yapıyoruz. Antrenörlerimizin de gerekli gayreti göstererek daha başarılı sporcular yetiştirmesini umuyorum.” dedi.

Toplantı sonunda antrenörler söz alarak, Başkan Yücel’e kendilerine ve sporculara önemli imkânlar sağladığı için teşekkür ettiler. Antrenörler, sürdürülen bu destekle daha başarılı sonuçlar elde edilebileceğini ifade etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.