BAŞKAN YÜCEL : “ALANYA’NIN GELİŞİMİNDE BASININ KATKISI GÖZARDI EDİLEMEZ“

24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışı’nın 106. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutlayarak, basın sektörünün önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Yücel, basın özgürlüğünün önemine değindiği konuşmasında, “Basın yayın kuruluş ve temsilcileri, doğru ve ilkeli görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendirmenin yanısıra yöneticiler ile halk arasında köprü vazifesi yaparak, halkımızın gerçekleri öğrenme hakkına katkı sağlamaktadırlar.

Ulusal basının yanısıra, bölgemizde yaşanan olay ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan yerel basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda büyük bir değişim ve gelişim gösteren Alanyamız’ın, bu gelişmesinde ve büyümesinde basın çalışanlarımızın katkısı asla gözardı edilemez. Biz yöneticiler gibi amme hizmeti yaptıklarına inandığımız basın sektörünün, kıt imkanlarına rağmen kendi alanlarında gösterdikleri başarılar bizleri memnun etmekte. Bu düşüncelerle ‘24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü’nü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini saygıyla anıyor, gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.