ALANYASPOR YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Alanyaspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, Kulübün son durumu hakkında bilgi verdiler.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu başkanlığında, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Ünsal, Nazmi Yüksel, Enver Vural, Nurettin Uludağ, Alaaddin Durdahanoğlu, Abdülkadir Yüksel, Muhammet Çetin, Taylan Gündeşlioğlu, Hüseyin Gümrükçüler, Ümit Şenol, Bilal Gömeç, Veysel Çetinbaba ve Mevlüthan Çavuşoğlu’ndan oluşan heyet, Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret ederek 1. lige yükselen Alanyaspor’un son durumu hakkında bilgi verdi.

Kulüp Başkanı Çavuşoğlu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Yönetim olarak Belediye Başkanımızı ziyaret ederek Kulübün son durumu hakkında bilgi verdik. Oba Alanya Stadyumu’nun VIP koltuklarının yapımı ve altyapı tesislerinin tamamlanması konusunda destek istedik” dedi.

Alanyaspor Yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor’un 1. ligdeki mücadelesinin gurur verici olduğunu ve ellerinde gelen desteği vereceklerini ifade etti.