Türel Edebiyat Değil Başkanlık Yapsın

Dün Korkuteli Manşet Gazetesi’nde yer alan “Otogar ve hali devralmayacağız” başlıklı haberde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Korkuteli otogar ve hal projeleri ile ilgili olarak şok sözlere imza atmıştı. Bugün ise Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e sert çok sert yanıt geldi. “Türel yapamıyorsa gitsin”

Türel Edebiyat Değil Başkanlık Yapsın”

Dün Korkuteli Manşet Gazetesi’nde yer alan “Otogar ve hali devralmayacağız” başlıklı haberde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Korkuteli otogar ve hal projeleri ile ilgili olarak şok sözlere imza atmıştı. Bugün ise Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e sert çok sert yanıt geldi. “Türel yapamıyorsa gitsin”

Hasan Gökce’den Türel’e sert çok sert yanıt geldi

Dün Korkuteli Manşet Gazetesi’nde yer alan “Otogar ve hali devralmayacağız” başlıklı haberde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Korkuteli otogar ve hal projeleri ile ilgili olarak şok sözlere imza atmıştı. Türel otogarı teslim almayacaklarını belirterek “Kamulaştırılması tamamlanmamış bir alan. Oranın alanı belli kamulaştırma yapılmadığı için arabaların girmesi imkânsız. Yolcuları paraşütle indiremeyeceğimize göre alanı otogar olarak kullanamayız. Biz bu alanı Korkuteli Belediyesi’ne geri verelim diledikleri gibi kullansınlar. İster hizmet binası yapsın ister başka şekilde kullansınlar” şeklinde açıklama yapmıştı. Bugün ise Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e sert çok sert yanıt geldi.

Biz orada tır değil uçak bile döndürürüz

Gökce, “6360 sayılı Büyükşehir Yasasının gerekleri gayet nettir. Onu almayacağız bunu alacağız diye bir şey yok. Türel edebiyat değil Başkanlık yapsın. Yapamıyorsa çeksin gitsin” dedi. Projelerin halk tarafından 30 Mart’ta sandıkta geçer not aldığını söyleyen Gökce; “Türel mimarı olduğu Büyükşehir Yasasının eksikleri altında boğuldu. Şimdi mızmızlanmak yerine yasanın eksiklerinin giderilmesini sağlasın. Çünkü büyükşehir yasasının ne ülkede ne Antalya’da ne de Korkuteli’nde altından kalkamadılar. Kendi eksiklerinin yönünü değiştirmek için bizim projelerimizle ilgili şikâyetlerde bulunuyorlar. Otogarın kamulaştırılmasının yarısı tamamlandı. Biz orada tır değil uçak bile döndürürüz. Vatandaşımızın kafasını bulandırmaya ve projelerimizi kötülemeye Türel’in ne hakkı var ne de haddi” dedi.

Bu işi beceremediler

Reddetmek onlarda kronik bir hastalık haline gelmiş diyen Hasan Gökce; “Seçimde de aynısını yaptılar. Tamamlanmış güzel gelir getiren projeleri almak istiyorlar eksik tamamlanmamış en önemlisi gelir getirmeyen işleri devralmak istemiyorlar. Bu işi beceremediler. Kamu önünde reddettikleri projeleri günlerdir bürokratları tarafından aranarak gelir getirmediği için gayet kibar bir dille sayın başkanım otogarı size devredelim diyorlar. Ama hal gelir getirdiği için size devredelim demiyorlar. Madem bu işi beceremeyecekler sular idaremizi de bize geri versinler. İnsanlar kaç aydır fatura ödeyemiyorlar. Bir küçük çatlak yüzünden rezil oluyorlar. Projelerle ilgili gereken araştırmayı yapacağız diyor. Zaten Büyükşehir belediye Başkanı olarak gereken araştırmayı yapmazsa iki elimiz yakasındadır” dedi.

Hala seçimin rahatsızlığını yaşıyorlar

Açıklamalarına; “Burada iki mesele var. Birincisi yasanın altından kalkamadılar diğeri de yerel seçimlerin hazımsızlığını yaşıyorlar. Türel’in çok işi var. Koskoca Antalya’nın çok işi var. Gelip Korkuteli’nde milletin kafasını bulandıracağına gidip başkanlık yapsın. Tekrar söylüyorum yapamıyorsa da bizden aldıklarını eski haline getirip eksiğiyle, borcuyla, geliriyle bize geri versinler. Bizi kendi halimize bıraksınlar biz bu güne kadar yaptığımız icraatlarımıza devam ederiz. Zaten halkımız bize güvendiği için seçimde bize gereken desteği verdiler” şeklinde devam etti.

AKP’li olsam süslenir püslenir pazarlanırdı

Ben MHP’li başkan değil AKP’li Başkan olsam eksik yanlış gözetmeden bu projeler süslenir püslenir halka lanse edilirdi. Hala seçimin acısını yaşıyorlar” dedi. Fatih Bulvarıyla ilgili olarak da; “Biz koca caddenin alt yapısını yapmışız, asfaltının sadece500 metrelik kısmını asfaltlamışlar biz yapmazsak 50 yıl yapılmazdı diyorlar. Bu ayıptır. Belediyecilik yaptığını iddia eden bir insana yakışmaz. Biz 2009’da ettiğimiz sözün arkasından 2014’tte durduk seçimden 4 ay geçti hala sözlerimizin arkasındayız” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.