BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL, PROTOKOL VE HALK İLE BAYRAMLAŞTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramın birinci günü resmi bayramlaşma törenine katılarak protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Alanya’da bayramlaşma bayramın birinci günü Alanya Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti. Bayramlaşma törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel , daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaşarak tebrikleri kabul ettiler.

Protokol üyeleri, bayramlaşma töreninin ardından Alanya Cezaevi açık kısmında cezaevi personeli ve hükümlülerle bayramlaştı. Cezaevinden sonra ise Huzurevi sakinleri ziyaret edildi.