BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL GARNİZON ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Mustafa Topal ile Alanya Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından da mezarlıklarda 25.000 çiçek fidesi dağıtıldı.

KİMSESİZ BİR MEZARA ÇİÇEK DİKİP DUA EDİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Müftüsü Mustafa Topal ile birlikte Alanya Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar’ın da katıldığı ziyarette sahipsiz olan bir mezara Belediye Başkanı Yücel ve Müftü Mustafa Topal çiçek dikip, dua okudular.

MEZARLIKLARDA ÇİÇEK DAĞITILDI

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de sabah 08.00 den itibaren Alanya genelinde 19 mezarlıkta toplam 25.000 çiçek fidesi dağıttı. Yakınlarının mezarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar çiçek fidelerine yoğun ilgi gösterip, verilen bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.