DEMİREL HALKLA BAYRAMLAŞTI

Bayramlaşma programına her kesimden binlerce kişi katıldı.
Etimesgut’ta 7’den 70’e herkes bayramlaştı, kucaklaştı; birlik beraberlik örneği sergiledi. Başkan Enver Demirel bu yıl çocukları yine harçlıksız bırakmadı.

Etimesgut Belediyesi’nde Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçe halkıyla bayramlaştı. Bayramlaşma programına sivil toplum kuruluşları, muhtarlar toplumun her kesiminden binlerce kişi katıldı. Ziyaretçilere kolonya, çikolata, şeker ve çay ikramı yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren programda Demirel, Etimesgutlularla kucaklaştı, bayramlarını tebrik etti.

HARÇLIKLAR DEMİREL’DEN
Çocuklara özel ilgi gösteren Demirel, bu bayram da çocukları harçlıksız bırakmadı. 10 ve 20 TL’den oluşan harçlıklarını alan çocuklar büyük sevinç yaşadılar. Demirel, ayrıca erkek çocuklara oyuncak araba kız çocuklarına da bebek hediye etti. Program kapsamında herkes birbirleriyle de bayramlaşarak birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZDİR
Demirel, bayrama Filistin’de, Suriye’de, Kerkük’te, Kırım’da, Irak’ta ve Doğu Türkistan’da Müslümanların uğradığı zulümler nedeniyle buruk girdiklerini ifade ederek, “Biz millet olarak Ayyıldızlı Türk Bayrağı altında birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamaya devam etmeliyiz. Farklılıklarımız ayrışma nedeni değil zenginliğimizdir. Farklılıklarını ayrışma nedeni, gören milletlerin toplumların düştüğü durumlar ortadadır. Yaşanan gelişmelerden çok iyi dersler çıkarmalıyız. İçimiz buruk ama güzel bir Ramazan’ı huzur içinde tamamlayarak Bayrama ulaşmanın heyecanını da yaşıyoruz. Bu vesileyle Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.