FEKE’DE SU SEVİNCİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, SEÇİM ÖNCESİ İLÇELERDE VERDİĞİ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR. FEKE’DE HALKIN SU İHTİYACINI KARŞILADIĞI KAYNAK SUYUYLA İLGİLİ RAHABİLİTE UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİREN ASKİ, DAHA SAĞLIKLI VE VERİMLİ SU SAĞLANMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPTI.

BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ, FEKE’NİN SORUNLARINI BİRER BİRER ÇÖZEREK, YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEKLERİNİ AÇIKLADI VE KAYNAK SUYUNUN ÇIKTIĞI BÖLGEYE DİNAMO TAKILMASI, AYRICA BORUNUN GENİŞLETİLMESİ İÇİN EK TALİMAT VERDİ. FEKE BELEDİYE BAŞKANI AHMET SEL, BAŞKAN SÖZLÜ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’i ziyaret ederek, rehabilite edilmesinin ardından uzun yıllar Feke’nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan su kaynağında incelemelerde bulundu.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla Feke halkına daha iyi ve daha temiz su içirmek için çalışma yapıldı. Neticede gelecekte Feke’nin ve yayla halkının özlemiş olduğu suya Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve Belediyemizin gayretleriyle kavuşulmuştur. Emeği geçenlere, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere halkımız adına çok teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.

DEPONUN ÜZERİ NAMAZGAH

Osmanlılar zamanında yakınında cami veya mescid bulunmayan şehir dışındaki alanlarda, namaz kılmak için oluşturulan mekânlara namazgâh denildiğini de hatırlatan Sel, “Yeni su deposunun üzerini Osmanlılarda olduğu gibi açık namazgah olarak tasarladık. İnşallah buraya gelen yaylacılar, piknikçiler, su ihtiyaçlarını karşıladıkları gibi ibadetlerini de yerine getirebileceklerdir” diye konuştu.

SÖZÜMÜZ SÖZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise seçim öncesi Fekeliler’e verdikleri sözleri unutmadıklarını ve birer birer yerine getirmeye başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Feke Belediye Başkanımızın çabaları ve ASKİ Genel Müdürlüğümüzün üstün gayretleri sonucunda hemşehrilerimize daha kaliteli su içirmek için oluşturulan yeni şebekeyi hayata geçirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Feke’nin tüm sorunlarını bir bir çözerek yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Rehabilite edilmesinin ardından daha verimli ve sağlıklı hale getirilen şebekeden su içerek, suyun kalitesini de test eden Başkan Sözlü , depoya yeni bir dinamo takılması ve şebekeyi besleyen ana borunun genişletilmesi yönünde de talimat verdi. Ziyarette MHP MDK Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, Büyükşehir Bölge Koordinatörü Tayfun Çiftçi ve vatandaşlar da bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke’de esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Konuşmaların ardından sanatçılar sahneye çıktı ve birbirinden güzel parçalarını yayla halkı için söyledi., aşıklar atıştı. Şenlikte havai fişek gösterisi de gerçekleştirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.