YABANCILAR MECLİSİ OBA’DA TOPLANDI

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi aylık olağan toplantısını, Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında Alanya Belediyesi Oba hizmet binasında gerçekleştirdi.

Yabancılar Meclisi Sözcüsü Julia Alaettinoğlu, Yabancılar Meclisi görevlileri Nimet Bolat ve Kerim Kocabaşoğlu ile üyelerin katıldığı toplantıda, Alanya Belediyesi’nin hizmet noktaları hakkında bilgi verildi. Toplantıda, Avsallar 1. Bölge, Payallar 2. Bölge, Alanya merkez ve Mahmutlar doğu bölgesi olmak üzere dört merkezden hizmetlerin yürütüldüğü belirtildi. Üyelerin Büyükşehir Yasasıyla ilgili sorularını yanıtlayan Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, hangi hizmetlerin büyükşehir tarafından, hangi hizmetlerin ise Alanya Belediyesi tarafından verildiğiyle ilgili üyeleri bilgilendirdi.
Gündem maddelerinde yeralan 18 Ekim’deki 10. yıl etkinlikleri, Kasımda düzenlenecek 2. Uluslararası Alanya Sanat Sergisi ve 14 Aralık’ta düzenlenecek 5. Uluslar arası Alanya Noel Pazarıyla ilgili görüş alış-verişinin ardından, Yabancılar Meclis Başkanı Karaoğlu’nun basını bilgilendirdi.

Toplantı sonunda Alanya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından üyelere İngilizce, Almanca ve Rusça olarak bastırılan şehir haritası ve ikametgah rehberi dağıtıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.