HİZMETLERİMİZLE ERDEMLİ’YE ÇAĞ ATLATTIK

Erdemli Belediyesi 4. hizmet yıldönümünü kutladı

Erdemli Belediyesi 4. Hizmet yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yemekli bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Binlerce vatandaşın yer aldığı toplantıda konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 4 yılda yaptıkları hizmetler ile Erdemli’ye çağ atlattıklarını söyledi. Tollu, konuşmasında Erdemli’nin daha çok hizmete ihtiyacı olduğunu, kendilerinin bu hizmetleri karşılayabilecek kapasite ve anlayışa sahip olduklarını vurguladı.

Erdemli Belediyesinin 4. hizmet yıldönümü Enerji Otelde düzenlenen yemekli toplantı ile kutlandı. Binlerce davetlinin katıldığı toplantıda Erdemli Belediyesinin 4 yıl boyunca yaptığı hizmetler tanıtıldı. Gecede ilk olarak Erdemli Belediyesince yaptırılan hizmet tanıtım filmi gösterildi. Yine belediye tarafından bastırılan Erdemli Belediyesi hizmet kitapçığının dağıtıldığı gecede ilk olarak Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuşma yaptı. Erdemli’nin her türlü kaliteli hizmeti almaya hak ettiğini dile getiren Başkan Tollu, kendi dönemlerinde son derece nitelikli hizmetler ortaya koyduklarını kaydetti. Yapılan hizmetleri icra ederken bir taraftan da tasarruf ettiklerini ifade eden Tollu, öncelikle hizmet üretebilmek için planlama yapmak gerektiğini belirtti. Erdemli Belediyesinin bu kadar kaliteli ve çok çeşitli icra etmesinin altında doğru planlama ve tasarruf politikaları yattığını söyleyen Tollu, aynı zamanda bu politikaları üretip, ortaya koyacak anlayışında olması gerektiğini vurguladı. Yapılan tüm hizmetlerin Erdemli’nin öncelikli ihtiyacına göre belirlendiğini kaydeden Tollu, “tüm hizmetlerimiz halkımız için, Erdemli’miz için. İlçemiz için en iyi hizmeti üretiyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Bu akşam burada bir araya geldik. Hep birlikte gönül sofrasına oturduk. Birlik ve beraberliğimizi tesis ettik. Hizmetlerimizi icra ederken, başarılarımızı ortaya koyarken, bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza, tüm belediye meclis üyelerimize, tüm çalışma arkadaşlarımıza ve herkese sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi.

MÜKERREM TOLLU EN ÇALIŞKAN BELEDİYE BAŞKANI
Geceye davetli olarak katılan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu 2. Başkanı Ahmet Ünal, Başkan Tollu’ya bu hizmetlerinin anısına bir buket çiçek takdim etti. Ünal, konuşmasında, gazeteci olarak birçok kurum ve kuruluşla iç içe olduğunu ve birçok olaya tanıklık ettiklerini söyledi. Halkın gözü ve kulağı olduklarını belirten Ünal, Erdemli Belediyesinin hizmetlerini 4 yıldır vatandaşlar adına takip ve takdir ettiklerini ifade etti. Erdemli Belediyesinin daha önce katıldığı yıl dönümü etkinliklerinde Başkan Tollu’nun verdiği sözleri bugün yerine getirdiğini gördüğünü dile getiren Ünal, “bu akşam da Başkan Tollu sözler verdi. Takipçisi olacağız. Önceki sözleri nasıl yerine getirdiyse, bunları da yerine getirecektir. Bundan eminim. Çünkü Başkan Tollu, bölgenin en çalışkan isimlerinden birisidir” dedi.

Gecenin sonunda ise Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu söz aldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin bölgesinde de MHP’li belediyelerin başarıları ile gurur duyduklarını söyleyen Özsu, bu başarılarından dolayı Erdemli Belediye Başkanı Tollu’ya teşekkür etti. Önemli olanın hizmet noktasında doğru işlere imza atmak olduğunun altını çizen Özsu, “belediyeler vatandaşlar için vardır, belde için vardır. İnsan odaklıdır. Dolayısı belde ve insanın mutluluğu için çalışır. Erdemli’de de durum böyle olmuştur. Allah’ın izniyle bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir” dedi. Özsu, konuşmasının sonunda Erdemli Belediyesinin başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapana Tollu, Çeşmeli’den Kızkalesine, tüm köylerimizden vatandaşlarımız davetimize teşrif etmişlerdir. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyor, birlikte daha güzel başarılara imza atacağız. Şimdiden tüm belde ve köylerimize hizmetlerimiz başlamıştır. Çok kısa bir süre sonra, Erdemli’de olduğu gibi tüm belde ve köylerimizin yol sorunu kalmayacak. Müjdeler olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.