Işık: Centilmence Seçim Olsun

MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Alim Işık, AK Parti’den aday gösterilen İl Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun adaylığını değerlendirdi.

Işık, “Kütahya’ya hizmet etmek için yanşa giren tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Milletvekili Alim Işık, yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çekti. AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilen Kamil Saraçoğlu’na başarılar dileyen Işık, seçimin centilmenlik içerisinde geçeceğini umut ettiğini söyledi.

Kararı Kütahyalı vatandaşların vereceğini kaydeden Alim Işık, “Kütahya’dan Kütahya’ya hizmet etmek için aday yada aday adayı olmuş tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Önemli olan Kütahya’ya ve bizlere yakışır bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça’ya da yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan adayı Alim Işık, “10 yıl belediye başkanlığı yapmak herkese nasip olmaz. Yapabildikleri olduğu gibi yapamadıkları da vardır. Biz Kütahya halkının bize mührü teslim etmesi halinde Mustafa İça’nın yarım kalan ve Kütahya’ya menfaat sağlayacak projelerinin uygun olanlarını devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.