MHP’nin Muğla Büyükşehir Adayı Erdoğan

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında sona gelindi. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın adaylığının açıklanması bekleniyor.

MHP Muğla’da bu güne kadar 12 ilçe merkezinden Ortaca, Dalaman, Bodrum, Milas, Yatağan ve Fethiye Belediye Başkan adaylarını belirlemiş ve açıklamıştı. Kavaklıdere, Menteşe, Marmaris, Köyceğiz, Ula, Datça, Seydikemer ilçelerinde ise aday belirleme çalışmalarını sürdürüyordu.

Edinilen bilgiye göre Belediye Başkan Adayı açıklanmayan İlçe Belediyelerinden bazılarında daha çalışmalar tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak da Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ismi üzerinde mutabakat sağlandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 8 Aralık Pazar günü İstanbul’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında, Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.