ULUSLARARASI KARATE TURNUVASI SONA ERDİ

Karate Kulüpler Derneği tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası Atatürk Spor Salonu’nda sona erdi.

15 ülkeden 250 sporcunun katıldığı turnuvanın son gününde ümit, genç ve büyükler kata ve kumite elemeleri, veteranlar kumite elemeleri kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Saat 14.00 de müsabakanın açılış seremonisi düzenlendi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mızda her branşta organizasyonlarımız gerçekleştiriliyor. Bugün yine burada uluslararası bir organizasyon olan karate turnuvasının finalinde birlikteyiz. Katılan tüm ülke sporcularına başarılar diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Açılış konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dünya JSKA Başkanı 72 yaşındaki Dokuzuncu Dan Japon Karateci Sadashige Kato’ya ve 4. Kademe Baş Antrenörü İsmet Turna ya teşekkür plaketi verdi. Organizasyon Sorumlusu Ercüment Taşdemir ve Gürcistan Federasyon Başkanı Kakha Basilla, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e desteklerinden dolayı plaket verdiler. Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Oktay Arpa’ya plaket verdi.

Dereceye giren sporculara protokol tarafından madalyaları verildi. Alanya Belediyespor Karate sporcularının aldığı dereceler şöyle;

Nazlican Tuncer – 2000 Bayan – Kata Birinci
Nazlican Tuncer – 47 kg birinci