OYUNU KULLANAN MELİH GÖKÇEK: İLK TURDA YÜZDE 55-58 ARASINDA AÇIK ARA BİR FARKLA KAZANACAK

“TAHMİNİM CUMHURBAŞKANI ADAYI SAYIN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEÇİMLERİ İLK TURDA YÜZDE 55-58 ARASINDA AÇIK ARA BİR FARKLA KAZANACAK”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’de bir ilkin gerçekleşerek Cumhurbaşkanını halkın seçtiğini ifade ederek “Cumhurbaşkanı adayı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ümit ediyoruz ki, seçimleri ilk turda yüzde 55- 58 arasında açık ara bir farkla kazanacak” dedi.

Başkan Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Halide Edip Adıvar Orta Okulu’nda kullandı. Başkan Gökçek, kayıtlı bulunduğu 1235 numaralı sandıktaki oyunu kullanmaya eşi Nevin Gökçek, oğulları Ahmet ve Osman Gökçek ile birlikte geldi.

Oyunu kullandıktan sonra sandık görevlileriyle selfi çektiren Başkan Gökçek seçimlerle ilgili gazetecilere bir değerlendirme yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacağını vurgulayan Başkan Gökçek, “ Buraya gönül rahatlığı içinde geldik. Genellikle etrafta gördüğüm hava bu… İnşallah bizim umduğumuzun üzerinde bir netice olabilir. Bazı yerlerde katılımın düşük olduğunu görüyoruz. Özellikle Çankaya’da katılım yüzde 60-65’ler civarında. Belki akşama kadar 70’leri bulur. Bu da oranın yükselmesine neden olur” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.