BAŞKAN YÜCEL, ‘BİR ALANYAMIZ VAR’ LOGOSUNU TANITACAK

415615264Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 5 yıllık hizmet süresince kullanacağı ‘Bir Alanyamız Var’ sloganıyla ilgili yarın saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda geniş katılımlı bir basın tanıtım toplantısı düzenleyecek.

Ramazan Bayramı kutlamalarında ilk kez kullandığı ‘Bir Alanyamız Var’ logosunu bir basın lansmanı ile kamuoyuna tanıtmayı amaçlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda geniş katılımlı bir basın toplantısı ile logo hakkında açıklama yapacak. Alanya’da yaşayan herkese eşit hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Yücel, “ ‘Bir Alanyamız Var’ sadece bir logo değil, Alanya’da yaşayan herkesi kucaklayacak önemli projelerimizin ve hizmet anlayışımızın çıkış noktasıdır. Şimdiye kadar logomuzla ilgili çok olumlu ve güzel tepkiler aldık. Yarın da basın toplantımızda yeni vizyonumuzu, neden bir logoya ihtiyaç duyduğumuzu ve logomuzun içeriğini halkımıza anlatacağız.” dedi.