BOTAŞ Cup’a katılan ekiplere Büyükşehir’den kaynaşma yemeği

adaAdana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 11. BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvasına katılan 8 ekibin teknik heyet, yönetici ve sporcularına, Adana Büyükşehir Belediyesi Park Zirve’de yemek verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 11. Botaş Cup Turnuvası nedeniyle Adana’ya gelen Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinin yönetici, teknik heyet ve sporcularına Park Zirve’de yemek verdi. Kaynaşma yemeğine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen turnuvaya katılan 8 takımın yönetici, teknik heyet ve sporcularına teşekkür eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan ötürü çok mutluyuz. Adana’da kadın basketbolu dendiğinde kapıyı Botaş açmıştır. Daha sonra Ceyhan Belediyespor büyük katkı koymuştur. Ardından bugün Hatay, Osmaniye, Tarsus, Mersin ve Adana’yı içine alan bir coğrafyada çok sayıda takım 1. Ligde varlığını sürdürüyor. Botaş Cup gibi kadın basketbolunun ülke genelindeki en önemli ve büyük turnuvasına katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuva, lige hazırlık ve milli takımımızın daha iyi yerlere gelmesi açısından önemli. Ekipler turnuvada eksiklerini görecek ve buna göre tedbir alacak, daha çok çalışacak” dedi.

Botaş Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin de katıldığı gecede, Başkan Hüseyin Sözlü’ye, turnuvaya verdiği destekten ötürü plaket verildi. Başkan Hüseyin Sözlü de, turnuvaya katılan 8 takımın kaptanlarına plaket verdi.

11. Botaş Cup Turnuvası’na bu yıl Abdullah Gül Üniversitesi, Adana Aski Spor, Botaş, Hatay BŞB, Mersin BŞB, Orman Gençlik, İstanbul Üniversitesi ve Osmaniye Gençlik takımları katıldı. Turnuva 8-12 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.