ALANYA BELEDİYESİNDEN SÜNNET ŞÖLENİ

450420544Alanya Belediyesi’nin ücretsiz sünnet hizmetleri Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde devam ediyor. Uzman sağlık ekipleri tarafından 10 kişilik gruplar halinde yapılan sünnet programlarından biri daha yarın saat 10.00’da Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde gerçekleştirilecek.

Tevfik Hoca Evi Polikliniği yetkilisi hemşire Muazzez Kaya yaptığı açıklamada, poliklinikte toplu sünnetlerin yapılmadığını belirterek, ancak ailelerin başvurusuyla 1 yaşından küçük ve 6 yaşından büyük çocukların 10’ar kişilik gruplar halinde sünnet edildiğini kaydetti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ERKEKLİK DİPLOMASI

Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde yarın düzenlenecek sünnet şölenine çocuklarla birlikte katılacak olan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen vatandaşlarımıza her zaman yardımcı oluyoruz. Maddi durumu nedeniyle sünnet kıyafeti alamayan ailelerin çocuklarına da belediyemiz tarafından sünnet kıyafeti giydirilecek. Yarın düzenleyeceğimiz programda onların bu mutlu güne hem ortak olacağız hem de erkekliğe adım atan çocuklarımıza erkeklik diploması vererek onları onura edeceğiz” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ailelerin talepleri doğrultusunda sünnet hizmetlerinin yaz tatili boyunca devam edeceğini söyledi.

ADRES: Kadıpaşa Mahallesi
Cüceler Sokak
Tevfik Hoca Alanya Evi

İrtibat Numarası : 5110744

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.