SARIÇAMLI TEKVANDOCULAR’A BAŞKAN ULUDAĞ’DAN DESTEK

saricam2Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’da faaliyet gösteren aralarında Dünya 5.’si ve Avrupa şampiyonununda bulunduğu Doğdu Spor Kulübü sporcularını başarılarından dolayı kutlarken, Türkiye Şampiyonası için başarı diledi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası 19-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalara Adana’yı temsil edecek olan Sarıçamlı genç sporculara Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,dan destek.

Başkan Bilal Uludağ’da Doğdu Spor kulübünün Sarıçam’ın çocuklarının spor alalında eğitilmesine yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ederek, “Biz belediye olarak spora destek olan herkesin yanındayız. Bu nedenle Türkiye Şampiyonasına gitmeniz için bizim belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda desteğimiz inşallah olacak.” dedi.

Doğdu Spor Kulübü Antrenörlerinden Ayşe Doğdu, birisi minikler, 5’i yıldızlar ve 5’i de gençler kategorisi olmak üzere toplam 11 sporcu ile 19-23 Ağustos tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Adana ve Sarıçam’ı başarı ile temsil etmek istediklerini bu bağlamda tekvando sporunun gelişmesine destek olan Başta Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ,olmak üzere herkese teşekkür etti.

Başkan Bilal Uludağ; 17 Ağustos 2014’de Balıkesir’de gerçekleşecek olan müsabakalar için yola çıkacak olan sporculara başarılar dileyerek yolunuz açık olsun dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.