Evlenecek çiftlere online destek

Odunpazarı Belediyesi’nin halkla olan iletişim kanalları büyük ilgi görüyor.

Odunpazarı Belediyesi Resmi İnternet sitesi www.odunpazari.bel.tr ile vatandaşlar gerçekleştirmek istedikleri işlemler için evlerinden dışarı çıkmadan gerekli evraklara ulaşabilecek.

Halk arasında düğün mevsimi olarak da bilinen yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde evlenmek isteyen çiftler Odunpazarı Belediyesi Nikâh Memurluğuna başvuruları sırasında hangi evrakları ve hangi işlemleri yapabileceklerini evlerinden çıkmadan rahatça öğrenebilecek.

Vatandaşlar Odunpazarı Belediyesi Resmi İnternet sitesi www.odunpazari.bel.tr adresinden Hızlı Erişim bölümünde bulunan Evlilik Başvurusunu tıklayarak “Evlilik Başvurusunda İzlenecek Yöntemler” linki ile başvuru için istenen belgelerin detaylarına kolayca ulaşabilecek. Vatandaşlar ayrıca “Evlilik Beyannamesi Örneğini ve Evlilik Sağlık Raporu Örneğini” de burada bulunan linklere tıklayarak kolayca indirebilecek.