SÖZLÜ’DEN ADANA İÇİN BÜYÜK HEDEFLER

3ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, BAŞKAN SEÇİLMESİ NEDENİYLE ONURUNA DÜZENLENEN GECEDE KENDİ ELLERİYLE ÇİĞ KÖFTE YAPTI, DANS ETTİ, HALAY ÇEKTİ VE HARMANDALI OYNADI…

SÖZLÜ, “BİZİM HEDEFİMİZ ÇEVRE İLLERLE REKABET ETMEK DEĞİL, İSTANBUL’LA YARIŞIR HALE GELEN BİR ADANA OLUŞTURMAK” DEDİ…

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Adana’da kazandığı zafer nedeniyle Beyaz Saray tesislerinde düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Salih Gökçe, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı gecede konuşan Hüseyin Sözlü, gecenin mimarları Fatih Bütün, Mehmet Çelik ve Mehtap Acar’a teşekkür etti. Hüseyin Sözlü, “Fatih Bütün arkadaşımın daveti bereket de getirdi. Çiftçilerimiz dua ediyordu yağmur için. Bereketli bir akşamda sizlerle birlikteyiz. İnşallah Adana’da bundan sonra her akşamımız bahar olsun, bereketli olsun. Bize böyle güzel eserler dinleten sanatçılarımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah nice Adana akşamlarında sizlerle birlikte oluruz” dedi.

SAĞIMIZDAKİ SOLUMUZDAKİ ŞEHİRLERLE DEĞİL, İSTANBUL’LA YARIŞACAĞIZ

Adana’ya hizmet için kolları sıvadıklarını kaydeden Hüseyin Sözlü şöyle devam etti: “Bizleri tercih eden değerli hemşehrilerimizi mahçup etmemek üzere bir an önce yola koyulacağız ve inşallah Adana’mız verimli bir belediyecilik dönemi yaşayacak. Adana’nın Türkiye’de en verimli belediyecilik anlayışını ortaya koyacağını iddia ediyorum. Güzel Adana’mız Türkiye’de dikkat çekecek bir şehir haline gelecek. Öyle yanı başındaki şehirlerle değil, inşallah İstanbul’la yarışır şekle bürünecek Adana.”

Hüseyin Sözlü geceye katılanların oturduğu masaları tek tek gezerek hemşehrileriyle selamlaştı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de katıldığı gecede, Çetin’e ve Adanalılara kendi eliyle çiğ köfte ikram eden Hüseyin Sözlü, dans etti, halay çekti ve Harmandalı oynadı. Halk oyunları ekibi ve Adana dışından gelen sanatçılar geceye renk kattı. Türk Bayrağı motifli bir de pasta kesildi.
64

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.