YÖRÜKLERDEN BAŞKAN ATAÇ’A ZİYARET

tepe2Eskişehir Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu, yerel seçimlerin ardından 3.kez Tepebaşı Belediye Başkanı seçilen Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Federasyonu oluşturan Eskişehir Haymana Türk Kültürünü Yaşatma Derneği, Genç Osmanlılar Derneği, Eskişehir Yörüklüler Derneği, Eskişehir Kültürel Yapıyı Koruma ve Yaşatma Derneği ile Türk Dünyası Araştırma Dernekleri de hazır bulundu.

Tepebaşı Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu yöneticileri, Başkan Ataç’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, ”Eskişehir’de Yörük kardeşlerimizle beraberliğimiz yıllar öncesine dayanıyor. Bu beraberlik ebediyen devam edecektir” dedi.