Alanya Belediyesinin düzenlediği 10. Gökbel Güreş Festivali başladı

10. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ilk günü Grup Sazende konseriyle başladı. Konsere MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Meclis üyeleri, Alanya protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Ata sporunu yaşamak ve korumak adına düzenlenen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ilk gün etkinliklerine protokol ile birlikte binlerce vatandaş katıldı. Başkan Yücel konser veren Grup Sazende’ye plaketini takdim etti. Etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel Güreşleri’ne katılan misafirlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sazende Grup konseriyle başlayan Gökbel Güreşleri Festivali Kubat konseri ile devam etti. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Kubat’ı ayakta alkışladı. Kubat’a bir vatandaş sahnede geleneksel Alanya kıyafeti giydirdi.

Gökbel Yağlı Güreşleri Festivali’nde güreşe özgü hediyeler verildi.