Kent Orkestrası Mest Etti

anamur_17176Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz öncülüğünde ilk defa düzenlenen “Mersin Büyükşehir Belediyesi 1. Yaz Etkinlikleri” kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Anamur’da konser verdi.

İskele Meydanında düzenlenen Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konserine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bingen Anamur Kardeş Kent Derneği Yöneticisi Ruhşen Lorey, Yüksekokul Müdürü ve Anamur Bingen Kardeş Kent Derneği Başkanı Dç. Akif Altınbıçak, Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, basın mensupları, Anamurlular ve tatilciler katıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası şefi Murat Sürücü orkestra hakkında bilgiler vererek konsere başladı. Seslendirdikleri birbirinden güzel bestelerle katılımcıları mest eden şef Murat Sürücü’nün yönettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’na Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe çiçek ve plaket takdim etti.

Plaket töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet Türe, halkın takdirini kazanarak göreve geldiği 2009 yılından 2014 yılına kadar Anamur’da birçok şeyin değiştiğini vurguladı. Başkan Mehmet Türe konuşmasında, “Anamur’un vizyonunu değiştirdik. Yüce Allah’ın ve sizlerin desteği ile 2019 ve 2023 yılına kadar Anamur’da çok şey değiştireceğiz. Muz festivalimize ekonomik sebeplerle ara vermiştik. Artık arkamızda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanım var. Kocamaz Başkanımın desteği ile bu defa Ulusal festivalimizi Uluslararası yapıyoruz. Duanızı ve desteklerinizi üstümüzden esirgemeyin. Tüm halkımızı 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivalimize davet ediyorum.” Dedi. Başkan Mehmet Türe’nin konuşması vatandaşlardan büyük alkış aldı.

“Mersin Büyükşehir Belediyesi 1. Yaz Etkinlikleri” kapsamında Anamur’a gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası gecenin ilerleyen saatlerine kadar seslendirdiği bestelerle tüm katılımcıları adeta büyüledi. Orkestranın çaldığı hareketli müziklere vatandaşlar sahne önünde oynayarak eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.