MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK, BAŞKAN YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız ve İlçe Yönetimi de hazır bulundu.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin ile birlikte Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, MHP İlçe Yönetimi ve Birim Amirleri Öztürk’ü kapıda karşıladılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ile Başkan Yücel, beraberindeki heyet ile birlikte makam odasında bir süre sohbet etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk , “Antalya’yı yöneticilerinden dolayı çok seviyoruz. Sizi bu makamda görmekten dolayı çok memnunuz, çok mutluyuz. Bu makama gelmenizde gayreti olan tüm arkadaşlarınıza müteşekkiriz. Çok başarılı olacağınıza inancımız tam. Başkanlığınızın milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Geçen yıl Gökbel’de düzenlenen festivale katıldığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’ni her yıl başarı ile gerçekleştirmesinden dolayı Başkan Yücel’i tebrik etti. Başkan Yücel ise Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri anısına bir plaket takdim etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.