Hüseyin Sözlü’den Silahlı Saldırı Hakkında Basın Açıklaması

huseyin-sozlu-den-silahli-saldiri-hakkinda-basin-aciklamasiMilliyetçi Hareket Partisi’nin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak Adana’nın her mahallesi her karış toprağı çalışma alanımız içerisindedir. Bizim anlayışımızda kurtarılmış bölge kavramı yoktur.

15.01.2014 tarihinde saat 20.00 dolaylarında, bir buçuk ay önce büyükşehir belediyesi otobüs şöförü Ali Köse’nin şehit edildiği Yüreğir İlçesi’nin 19 Mayıs Mahallesi’ndeki toplantımızı gerçekleştirdiğimiz esnada içerisinde 5 arkadaşımızın bulunduğu anons aracımız hedef alınarak öldürme kastıyla silahlı saldırıya maruz kalmıştır.

Bu tür saldırıların bizim çalışmalarımızı olumsuz etkilemeyeceğini herkesin bilmesi gerekir, nitekim bugün de toplantımızı başarıyla gerçekleştirmiş olup, bu bölgelerde çalışmalarımızı bundan böyle de devam ettirmekte kararlıyız.

Bizim anlayışımızda kurtarılmış bölge kavramı yoktur, böyle bir şeyi kabul etmemizi kimse beklemesin. Belediye Başkanlığımız döneminde Adana’da kurtarılmış mahalle ve sokak kavramı kalmayacaktır. Adana huzurun, kardeşliğin ,kaynaşmanın ve güvenin hakim olduğu bir şehir olacaktır.

Bundan sonra olabilecek her türlü olumsuzluktan, olayın vuku bulduğu yerde birbuçuk ay önce bir kamu çalışanının şehit edilmesine ve beş(5) tane gencin ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına rağmen, açılım süreci zarar görmesin diye göz göre göre devleti zaafiyeti uğratanların sorumlu olacağı kamuoyuna saygıyla duyurur.

16.01.2014
Hüseyin Sözlü

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.