ALANYA CIRCLE FRIENDS’DEN ENGELSİZ YAŞAM’A DESTEK

İngiltere, İran, Almanya ve İspanyol vatandaşlarının oluşturduğu yaklaşık kırk kişilik ‘’Alanya Circle Friends’’grubundan Engelsiz Park ve Yaşam Merkezince yürütülmekte olan ‘’Her Kulaç Bir Hayat’’ yüzme projesine destek geldi.

ISLAK MEKANLARA ÖZEL TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLANDI
Alanya Circle Friends gurubu üyeleri, Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Sosyal Hizmetler Proje Koordinatörü Münir Altıoğlu eşliğinde Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda engelli bireyler için yapılan düzenlemeler hususunda incelemeler yaptı. Alanya Circle Friends gurubu üyeleri, ‘’Her Kulaç Bir Hayat’’ yüzme projesinde kullanılması için ıslak mekânlara göre tasarlanmış özel tekerlekli sandalyeyi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ne hediye etti.

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ek hizmet binasını ziyaret eden ve Alanya Belediyesi’nin sosyal çalışmaları hakkında bilgi alan gurup sözcüsü Linda Purser, “Alanya Belediyesinin engelsiz yaşam için yaptığı çalışmalara bu kentte yaşayan bireyler olarak duyarsız kalamazdık, arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme de ‘’Her Kulaç Bir Hayat’’ yüzme projesinin ihtiyaçlarının karşılanması kararı aldık.” Dedi. Önümüzdeki süreçte de Alanya Belediyesinin sosyal çalışmalarına ellerinden geldiği kadar destek vereceklerini belirten Purser, çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkürlerini sundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.