Başkan Odabaşı’ndan hastalara acil şifa dileği

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği HASVAK Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde hasta yakınlarıyla görüştü.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti.

Başkan Yakup Odabaşı, HASVAK Devlet Hastanesi’nin yataklı ve acil servislerinde tedavi olan vatandaşların rahatsızlıklarıyla ile bilgi aldı yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti ve onlarla sohbet etti.

Odabaşı, hastanede tedavi için yatmakta olan annelerin de ellerini öperek acil şifa dileklerini iletti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hasta ziyaretlerinin önemli olduğunu; onlara moral için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Odabaşı, başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek onlara başarı dileklerini iletti.