Başkan Türe Gülnar Festivali’ne Katıldı

anamur_18244Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gülnar Üzüm-Elma-Badem Festivaline katıldı.

Anamur Belediyesi Mehteran Takımı gösterisiyle başlayan etkinlik, güreş müsabakaları, yöresel halk oyunları ve konserlerle devam etti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de festivale destek amaçlı Gülnar’a giderek bu yıl 12’ncisi düzenlenen Gülnar Üzüm-Elma-Badem festivaline katıldı.

Festivalde Anamur yöresine ait halk oyunlarını da Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile birlikte oynayan Başkan Mehmet Türe, Anamur’da Gülnar’da ve diğer ilçelerde yapılan festivallerin hem ilçelerin hem de Mersin’in tanıtımına oldukça katkı sağladığını belirtti. Bu sayede tarım, sanayi ve turizm alanında yatırımcıların ilgisini çekerek bu bölgeye yatırım sağlanacağını ifade eden Başkan Mehmet Türe, Anamur başta olmak üzere tüm ilçelerin yakın zamanda gözde yerler olacağını ve göreceği yatırımlarla rağbetin artacağını söyledi.

Başkan Mehmet Türe yıl 12’ncisi düzenlenen Gülnar Üzüm-Elma-Badem festivaline katılmak üzere Anamur’dan ayrılırken TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen ve ulusal gazete ve televizyon muhabirleri ile Dereköy, Bağlama, Yarmasu ve Kızılca’yı da ziyaret etti.
Burada vatandaşlarla bir araya gelen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ilgi yoğun oldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.