AVRUPA ÖDÜLLÜ KENTLER 6 EYLÜL ANKARA’DA BULUŞUYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN “AVRUPA ÖDÜLÜ ALAN KENTLER BİRLİĞİ 2014 YILI GENEL KURUL” TOPLANTISI YARIN

(6 EYLÜL) RİXOS OTEL’DE SAAT 10.00’DA BAŞLAYACAK

-BAŞKAN GÖKÇEK’İN AÇILIŞ KONUŞMASIYLA BAŞLAYACAK TOPLANTIYA BAŞBAKAN DAVUTOĞLU İLE DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU’NUN DA KATILMASI BEKLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek “Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği 2014 Yılı Genel Kurul” toplantısı 6 Eylül-Cumartesi Rixos Otel’de yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açılış konuşması ile saat 10.00’da başlayacak olan toplantıya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılması bekleniyor.

Başkanlığını Melih Gökçek’in yaptığı, Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği 2014 Genel Kurulu’na ev sahipliği yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Birliğe üye ülke kentlerinin yönetici ve temsilcilerini Başkent Ankara’da 2 gün boyunca ağırlayacak.

Düzenlenecek Genel Kurul’un ardından, “Kentlerimizde Ticaretin Geliştirilmesinde Yerel Yönetimlerin Rolü” ve “Gençlerin Organize Suçlardan ve Uyuşturucu Bağımlılığından Korunması” konularında kentlerin yapmış olduğu ve yapabileceği çalışmalar masaya yatırılacak.

Akşam saat 19.00’da da Rixos Otel’deki Gala Yemeği’nde bir araya gelecek olan konuk yönetici ve temsilciler, 7 Eylül Pazar günü Büyükşehir Belediyesi’nin proje alanlarını gezecek. Avrupa Ödüllü kentlerin yöneticileri aynı gün Ala Restoran’da saat 19.00’da düzenlenecek veda yemeğinde bir kez daha bir araya gelecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.