Sarıgöl’de Kurtuluş Coşkusu

Sargolde_Kurtulu_Cokusu_17_800Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Ahmet Şafak konserine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katıldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla kurtuluş coşkusunu daha da katlayan Ahmet Şafak, Sarıgöl halkına keyifli bir akşam yaşattı.

Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteri ile ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Sarıgöl şehir stadyumunda gerçekleştirilen konserlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu da katıldı. Şehzadeler Mehteri’nin konseri ile başlayan gece Ahmet Şafak’ın muhteşem performansı ile devam etti. Sarıgöl halkına eğlenceli bir akşam geçirten Ahmet Şafak, ‘Yalnız Kurt’, ‘Sarıkamış’, ‘Kan Uykusu’, ‘Yüreğinle Gel’, ‘Adam Gibi’, ‘Memleket Meselesi’ isimli şarkılarını seslendirerek kurtuluş coşkusunu daha da katladı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk konserin sonunda sahneye çıkarak ünlü sanatçı Ahmet Şafak’a hediye sepeti takdim etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.