BAŞKAN CAN, ZABITA HAFTASINI KUTLADI

tar2“VATANDAŞ MEMNUNİYETİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 188. Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğünü ziyaret edip, çiçek verdi.
Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener, başta olmak üzere tüm zabıta memurlarını haftasını kutlayan Başkan Can,
Vatandaşla sıcak ve sağlıklı bir diyalog çerçevesinde çalışmalar yapmasını temenni ettiklerini söyleyen Başkan Can, vatandaş memnuniyeti her şeyden önce geldiğini söyledi.

Başkan Can, “Zabıta arkadaşlarımız belediye adına hem şehrimizdeki vatandaşlarımızla, hem esnaflarımızla büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bu özverin ve duyarlılığın artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Bizler sizlerle mesai arkadaşıyız, bizler sizlerle varız, sizler bizlerle varsınız. Büyükşehir yasasıyla bazı değişiklikler yaşadık ve bazı arkadaşlarımız büyükşehir belediyesi personeli oldu. Tarsus Belediyesi’nin kapsama alanı genişledi. Köylerimiz ve kapanan 5 beldemiz sorumluluk alanımıza dahil oldu. Ama netice itibariyle baktığımızda sizler tecrübeli, deneyimli bu işi bilen ve yıllardır yapan insanlarsınız, bölgemizi çok iyi bilmektesiniz. Başta zabıta müdürümüz olmak üzere sizlerden büyük işler bekliyorum, çünkü bizde vatandaş memnuniyeti her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın yolda rahat yürümesini sağlamak, esnafımızın düzenli bir şekilde dükkanını açıp kapamasını sağlamak, çevreyi rahatsız etmeleri önlemek sizlerin öncelikli görevleri arasında. İnşallah bu görevlerinizi daha güzel şekilde uzun yıllar yaparsınız. Belediyemizi ve şehrimizi daha güzel sahipleneceğinize yürekten inanıyorum ve Zabıta Haftanızı kutluyorum” dedi.

Zabıta Müdürü Ramazan Gözener ise “Bizde onurla, gururla, gösterdiğiniz ilkeler doğrultusunda, kanunlar çerçevesinde var gücümüzle çalışıyoruz. Şunu içtenlikle söyleyebilirim ki; sayımız çok az olmasına rağmen sizin duruşunuz, sizin verdiğiniz destekten dolayı gerçekten görevimizi en iyi şekilde, en rahat şekilde yapan belediyelerin başında geliyoruz. Bu ziyaretin bizim için çok özel bir anlamı var. teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından yaş pasta kesildi.

Akşam Selçukhan Restaurant’ta yapılan yemeğe Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, Özel Kalem Müdiresi Serap Kurtçu, Temizlik işleri Müdürü Erdinç Soyal, Tarsus 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin, Kebabçılar ve lokantacılar odası başkanı Ali Tavman, Fotoğrafçılar odası başkanı Cumali Taş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş katıldı. Gecenin sonunda personele plaket verildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.