3. AVRUPA İŞİTME ENGELLİLER PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ve destekleriyle gerçekleşen 3. Avrupa İşitme Engelliler Plaj Voleybolu Şampiyonası Galip Dere Plajı’nda sona erdi.

13 ülkeden 15 bayan takımı, 16 erkek takımın katıldığı ve birbirinden çekişmeli müsabakaların gerçekleştiği şampiyonanın sonunda erkekler takımında; Ukrayna(1) takımı birinci, Almanya(1) takımı ikinci ve Ukrayna(2) takımı üçüncü oldu. Bayanlarda ise; Rusya(1) takımı birinci, Ukrayna(1) takımı ikinci ve Almaya(2) takımı üçüncü olarak dereceye girmeyi hak kazandı.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avrupa İşitme Engelliler Spor Organizasyonu İkinci Başkanı Vasyl Sandugei, İşitme Engelliler Spor Organizasyonu Teknik Delege Alexander Romanstov, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Ayrıca İşitme Engelliler Spor Organizasyonu İkinci Başkanı Vasyl Sandugei destek ve katkılardan dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a ve organizasyon hakemlerine teşekkür plaketi verdi.

Şampiyonanın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Engelsiz kentimizde engel tanımayan sporcularla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduk. Elimizden geldiğince sizlerin yanında olduk. İnşallah sizlerde Alanya’mızdan mutlu olarak ayrılıyorsunuzdur. Umuyorum önümüzdeki yıllarda daha güzel organizasyonlarda buluşuruz. Tüm ülke sporcularına, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.