EKONOMİZE DERGİSİ’NDEN BAŞKAN GÖKÇEK’E ÖDÜL

-DERGİ, BAŞKAN GÖKÇEK’İ “YILIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI” SEÇTİ

-BAŞKAN GÖKÇEK’İN ÖDÜLÜNÜ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANI TEKCAN ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Ekonomize Dergisi tarafından “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülü verildi.

Her yıl ekonomiye katkı sağlayan isimleri ödüllendiren Ekonomize Dergisi; bu yıl da ekonomi, siyaset ve iş dünyasından örnek teşkil eden isimleri bir araya getirdi. Rixos Grand Ankara Oteli’nde 7’ncisi düzenlenen Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi’nde 500’ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı buluştu.

Dünya ekonomisini yönlendiren Avrupa Birliği ve ABD, ekonomik krizle boğuşurken, ülkeler iflas edip etmemeyi tartışırken, Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürdüğü ifade edilen zirvede, bu büyümede siyasiler kadar dünyanın dört bir yanını gezerek yeni pazar arayışlarını sürdüren iş çevrelerinin de büyük rolü olduğu vurgulandı.

Bu yıl da ekonomiye katkı sağlayan isimleri ödüllendiren Ekonomize Dergisi, bu çerçevede her geçen gün daha da gelişen Ankara’ya büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i de “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak seçti.

Başkan Gökçek adına ödülü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın elinden aldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.