BAŞKAN TUNA, OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

tor3Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’nde, 18 bin m2 alanda inşa ettikleri olimpik açık yüzme havuzunun yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Hamit Tuna, seçim taahhütlerinden biri olan yüzme havuzu projesi inşasının titizlikle devam ettiğini vurgulayarak, tesiste bir sporcu için gerekli tüm imkanların yer alacağını söyledi.

Göreve geldikleri 11 yılda spor’un her branşında yeteneklerin oluşmasına zemin hazırladıklarını kaydeden Başkan Tuna, yüzme branşında da başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek; “İçerisinde; tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları ile hakem ve yönetim bölümlerinin de yer alacağı yüzme havuzu projemizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yüzme havuzu projesinin tamamlanmasıyla, İlçemiz önemli bir tesise daha kavuşmuş olacak. Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açtığımız spor okullarına da inşallah yüzme branşını da ekleyeceğiz Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin tüm spor aktivitelerinden yararlandığı Toroslarımız’da yüzme sporunu da yaygınlaştırmaktır.Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve hizmetlerle Toroslar, 11 yılda kendi kendine yetebilen bir konuma geldi” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.