Tornetler büyük yarışa hazır

aHaydi çocuklar tornetler sizi bekliyor. Odunpazarı Belediyesi Eskişehir’in unutulmaya yüz tutmuş bir geleneğine daha hayat veriyor.

Belediye tarafından hayata geçirilen proje ile yeniden gün yüzüne çıkan tornet geleneği, yarın düzenlenecek olan yarışla Eskişehirlilerle buluşacak.

20 Eylül 2014 Cumartesi günü saat:14.00’de Odunpazarı Meydanında başlayacak olan etkinlik için hazırlanan tornetler büyük beğeni topladı.

Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde hazırlanan 4 farklı tipteki 17 adet tornet düzenlenecek olan etkinlikte çocuklarla buluşacak.

Çocuklar kadar büyüklerinde ilgi göstermesi beklenen “Geri dönüşümle tornet yarışı” isimli programa tüm Eskişehirlileri davet eden belediye yetkilileri, ilerleyen dönemde yeni sürprizlerin Eskişehirlilerin beğenisine sunulacağını kaydetti.