ETİMESGUT’A 9 YENİ PARK

eti3Etimesgut Belediyesi park yapım çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından son 1 ayda 9 park tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu.

Etimesgut Belediyesi park yapım çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından son 1 ayda 9 park tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Eryaman bölgesinde Abdulkadir Yüzbaşıoğlu İlkokulu ile Rıfat Çelik İlkokulu yanlarındaki alanlara modern parklar inşa edildi. Elvan Mahallesi’ne Sultan Sencer Parkı yapılırken, Bağlıca Mahallesi’ndeki Yargı Sitesi yanındaki alanda da çevre düzenlemesi ve park çalışması tamamlandı. Etimesgut’un yeni mahallelerinden Yapracık Mahallesi’ne 2 park kazandırıldı. Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi’ne de esnaf vatandaşların kullanımı için park inşa edildi. Tamamlanan parklarda yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları ve oturma grupları ile yeşil alan düzenlemeleri yer alıyor.

KARTAL PARKI’NA REVİZYON
Etimesgut Belediyesi, yeni parkların yanı sıra mevcut parkların bakım ve revizyonlarını da gerçekleştiriyor. Etiler Caddesi üzerindeki Kartal Parkı yeniden düzenlenerek Etimesgut’a yakışır hale getiriliyor. Parka piramit mazı, batı ladini, mavi ladin, melez servi ve süs eriği gibi bitkiler dikiliyor.

DAHA YEŞİL ETİMESGUT
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, park, yeşil alan ve çevre düzenlemelerine büyük önem verdiklerinin altını çizerek, “Geçtiğimiz 5 yıllık hizmet dönemimizde 110 yeni park ve 715 bin metrekare yeni yeşil alan inşa etmiş, birçok çevre düzenlemesi yapmıştık. Yeni hizmet dönemimizde park çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, parkları, yeşil alanları, sosyal ve kültürel donatılarıyla, her yönüyle daha modern ve daha güzel bir Etimesgut’u hemşehrilerimizin de desteğiyle gerçekleştirmektir. Bu hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.