Geleneksel Tokat Buluşması Başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda binlerce kişinin katılımıyla ve büyük bir coşkuyla kutlanan “Büyük Tokat Buluşması” bu senede birbirinden önemli isimleri ağırlıyor.

İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın destekleri ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun katılacağı buluşmada yemek kültüründen, türkülerine kadar Tokat kültürü, birlik ve dayanışması yaşanacak.

Kral Tv ve Kral Fm’den canlı yayınlarının olacağı programa İsmail Altunsaray, Orhan Ölmez, Bülent Serttaş, Necdet Kaya, Bedirhan Gökçe gibi sevilen sanatçıların yanında Tokatlı sanatçılarda sahne alacak.
2 Haziran Pazar günü Şamlar Tabiat Parkı’nda saat 08:00’de başlayacak programa siz değerli basın mensuplarını da bekliyoruz.

Yer: Şamlar Tabiat Parkı Başakşehir (1-2-3. kapılar)
Tarih: 02 Haziran 2013 Pazar
Program: