Uzunırmak: Refahı artan bir Aydın meydana getireceğiz

Uzunırmak’ın yaptığı açıklama söyledir: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Aydın’ı refahı artan bir şehir yapmak için çalışacağız. Biz Kuşadası’nı tekrar zenginleştirecek projeler gerçekleştirerek, yeni ufuklar açmaya çalışacağız. Kuşadası, spor turizmini ilk başlatan bir yerdir. Ama bugün bakıyoruz, bu özelliğini kaybetmiş. Kuşadası’nın turizm özelliğini kazanması için var gücümüzle çalışacağız. Yaşayan ve yaşanılan, estetik kentler meydana getireceğiz.

GÜCÜN ADALETİYLE DEĞİL, ADALETİN GÜCÜYLE YÖNETECEĞİZ
Sandık, demokrasilerde kimin yönetildiğini tayin eder. Ama nasıl yönetilmesi gerektiğine hukuk karar verir. Biz, Aydın ve Kuşadası’nda da her zaman prensip olarak gücün adaleti ile değil, adaletin gücü ile Türkiye’yi yöneteceğiz.

Adaletten yoksun güç zalimdir, yaptırımlardan yoksun adalet acizdir. Biz ne yaptırımlardan yoksun adalet olacağız, ne de adaletten yoksun bir yönetim olacağız.

Gücün adaleti ile değil, adaletin gücü ile yöneteceğiz. Halkı, haklı olanın hakkını zamanında vererek dürüstçe yöneteceğiz. Şimdiki başkanın yaptığı gibi kapımız kimseye kapalı değildir. Kapımız her zaman herkese açıktır, açık olacaktır.

MHP Kuşadası Belediye Başkan adayımız Avukat Mahmut Kazancıoğlu ve Kuşadası MHP İlce Başkanımız Cemal Sarı ile birlikteydik.

KUŞADASI’NDA TURİZMİ YENİDEN CANLANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR
Aydın, alt yapı ve üst yapısıyla gözümüzü ve gönlümüzü doyuran bir kent olmak istiyorsa biz bunların öncüsü ve değişimin temsilcisi olacağız. Kentlerimizde bulunan yapıları restore ederek onları yaşatmalı, sokakların trafik sorunlarına varıncaya kadar hepsini çözebilecek projeler gerçekleştirmeliyiz.

BOŞ VAATLERE, HAYALLERE İNANMAYIN
2009’dan 2014’e gelirken 2009’da vaat ettiklerini gerçekleştirmeyenler projeyi sadece görsel olarak kullananlar, bugün yine sizlere bazı şeyler vaat edeceklerdir. Yapılacak bu vaatler bir hayal ürünü olacaktır değerli kardeşlerim.

19 yıldır siyasetin içindeyim. Partim barajı geçti seçildim, geçemedi yine seçildim. Babam bana para bırakmadı, ama onurlu ve şerefli bir hayat bıraktı.

Kuşadası bizleri yapmış olduğumuz şeylerle tanır.
Kuşadası’na Devlet Hastanesi yapımındaki katkılarımızdan tanır. Çevre yolu yapımındaki katkılarımızdan tanır. Caferiye’ye kadar olan köylerimize yaptığımız katkılardan tanır.

Önceden Türkiye’nin ilk turizm şehri olan Kuşadası, bugün altyapı ve üst yapı sorunlarıyla konuşuluyor. Kuşadamız, görüntü ve gürültü özellikleriyle turizmin cazibe merkezleri olmaktan o özelliğini kaybetmişse, onu tekrar eski haline kavuşturmak, bir vizyon ve misyon işidir.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.