Adanalı boksörlerin başarısı Devlet Bahçeli’ye armağan edildi

Mehmet Ali Arslan, “Milliyetçi Hareket’in ve Türk Dünyası’nın bilge lideri sayın Devlet Bahçeli Bey’e armağan olsun.”

Alptuğ Öner, daha büyük başarıların sözünü verdi ve Türkiye, Adana adına önemli zaferler elde edeceklerini, Başta Hüseyin Sözlü ve Mehmet Ali Arslan olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ettiklerini açıkladı.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER, SPORLA KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUNUR

Murat Öner ise bir baba olarak müthiş gurur duyduğunu, keyif aldığını ve mutlu olduğunu kaydetti. Öner, “Her aile çocuklarına spor alışkanlığı kazandırsın. Böylece onları kötü alışkanlıklardan korurlar. Biz ant içtik, Adana’ya büyük başarılar kazandıracağız. Profesyonel boksu Adana’ya tanıtıp, daha geniş kitlelerce bilinmesini sağlayacağız. Bizi destekleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey’e ve Gençlik Spor Daire Başkanımız Mehmet Ali Arslan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporcular, karşılaşmalarda giydikleri bandaj ve formaları da Mehmet Ali Arslan’a hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNİ ZİYARET

Öner Kardeşler, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne de konuk oldu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, desteklerinden ötürü şükranlarını ilettiler. Öner Kardeşler, Başkan Sözlü’ye bir çift boks eldiveni hediye etti. Meclis üyeleri, Öner kardeşler’i alkışlarla tebrik etti.